A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
A bojlerek (vízmelegítők) általános definíciója:

HMV (használati melegvíz) előállítása vízmelegítő segítségével egyszerűen, gyorsan, viszonylag nagy mennyiségben.

Az egyszerű villanybojler felépítése

Minden villanybojler elengedhetetlen tartozéka, a víztároló tartály, fűtőtest, a hőmérsékletszabályozó, a tartályt körülvevő szigetelés, biztonsági szelep ( zárt rendszer esetén), és a köpeny, vagy más néven burkolat.

A kisebb méretű villanybojlereket általában mosogató közelében (fölé vagy alá) helyezik, a nagyobb mérettel rendelkező bojlert pedig a fürdőszobai vízvételre és a mosogató vagy mosdó kiszolgálására telepítik.

Egy átlagos család számára megfelelő lehet egy 80-120 literes villanybojler (elektromos vízmelegítő), aminek a legkelendőbb fajátja a függőleges szerelésű villanybojler (elektromos vízmelegítő), de létezik fekvő kialakítású villanybojler is.

Kínálatunkban kiválaszthatja az Önnek megfelelő vízmelegítőt, villanybojlert, gázbojlert akár akciós áron, azonnal, raktárról!

A SzászTherm Kft. több mint 20 éves tapasztalattal és megbízható, hozzáértő kollégákkal áll rendelkezésére bojlerek, vízmelegítők, villanybojlerek, gázbojlerek kapcsán felmerülő kérdésekkel kapcsolatban is!

A villanybojler, más néven elektromos vízmelegítő, elektromos víztároló, a melegvíz készítésének a legegyszerűbb és legkisebb költséggel járó változata. A villanybojler nem igényel kéményt, nincs szükség hatósági engedélyeztetésre a beüzemeléséhez. A működési költsége ugyan magasabb a villanybojler készüléknek, min a gázbojlernek, de a felszerelés költségei a gázbojler beüzemelésével ellentétben csak töredékét képezi. Egy villanybojler egyszerre több vételi helyet is el tud látni.

Akciós elektromos (villany) bojlerek, átfolyós vízmelegítők  és gázbojlerek olcsón raktárról!