A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Elektromos (villany) bojlerek, Gázbojlerek, Átfolyós vízmelegítők

Bojlerként kezdetben csak a fűthető tartályokat emlegették, amelyek a forróvíz tárolására szolgáltak a felhasználásig. Mára a tároló tartállyal nem rendelkező vízmelegítőket is bojlernek nevezik.Hosszú út vezetett a bojlerek történetében az egyszerű fával fűthető fürdőhengerektől a kondenzációs működésű gázbojlerekig, vagy villanybojlerekig.

Kialakításuknak köszönhetően a mai gázbojlerek, vagy villanybojlerek mérsékeltebb energiafelhasználással üzemelnek.

A bojlerek (vízmelegítők) általános definíciója:

HMV (használati melegvíz) előállítása vízmelegítő segítségével egyszerűen, gyorsan, viszonylag nagy mennyiségben.

Az egyszerű elektromos (villany) bojlerek és gázbojlerek felépítése

Az elektromos (villany) bojlerek elengedhetetlen tartozéka, a víztároló tartály, fűtőtest, a hőmérsékletszabályozó, a tartályt körülvevő szigetelés, biztonsági szelep ( zárt rendszer esetén), és a köpeny, vagy más néven burkolat.

A kisebb méretű villanybojlereket általában mosogató közelében (fölé vagy alá) helyezik el, a nagyobb mérettel rendelkező bojlert pedig a fürdőszobai vízvételre és a mosogató vagy mosdó kiszolgálására telepítik.

Egy átlagos család számára megfelelő lehet egy 80-120 literes villanybojler (elektromos vízmelegítő), aminek a legkelendőbb fajtája a függőleges szerelésű villanybojler (elektromos vízmelegítő), de létezik fekvő kialakítású villanybojler is.

Kínálatunkban kiválaszthatja az Önnek megfelelő vízmelegítőt, villanybojlert, gázbojlert akár akciós áron, azonnal, raktárról!

A SzászTherm Kft. kiemelkedő szakmai tapasztalattal és megbízható, hozzáértő kollégákkal áll rendelkezésére bojlerek, vízmelegítők, villanybojlerek, gázbojlerek kapcsán felmerülő kérdésekkel kapcsolatban is!

A villanybojler, más néven elektromos vízmelegítő, elektromos víztároló, a meleg víz készítésének a legegyszerűbb és legkisebb költséggel járó változata. A villanybojler nem igényel kéményt, nincs szükség hatósági engedélyeztetésre a beüzemeléséhez. A működési költsége ugyan magasabb a villanybojler készüléknek, min a gázbojlernek, de a felszerelés költségei a gázbojler beüzemelésével ellentétben csak töredékét képezi. Egy villanybojler egyszerre több vételi helyet is el tud látni.


Átfolyós vízmelegítők

Ha el szeretnénk látni otthonunkat meleg vízzel, az egyik legjobb megoldás az átfolyós gázbojler. A különböző teljesítményű vízmelegítőknek hála, kis-, és nagyobb meleg víz igényű lakásokat, házakat is képesek kiszolgálni ezek a vízmelegítők. Az átfolyós vízmelegítők két csoportra bonthatók; ezek a kéményes vízmelegítők és a kémény nélküli (zárt égésterű) vízmelegítők.

A magyar gyártmányú Hajdu villanybojlerek 20-25 évig is kitűnően működnek, és alkatrész utánpótlásuk is biztosított. Hosszú távon érdemes a drágább, de jó minőségű bojlereket választani!

Minőségi Villanybojler, kéményes gázbojler, kémény nélküli gázbojlerek akciósan nagy választékban raktárról!

Kínálatunkban szereplő minőségi villanybojler, kéményes gázbojler, kémény nélküli gázbojlerek legmegbízhatóbb gyártóitól találhatók Ariston vízmelegítők, Hajdu vízmelegítők, Immergas vízmelegítők is.