A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1000 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1000 beépített szelepes radiátor

  • Középső csatlakozású fűtőtest

  • Oldal variálhatóság

  • Többféle csatlakozás

  • Típus variálhatóság

  • Méret variálhatóság

37 275 Ft.
Nettó: 29 350 Ft. + ÁFA


Kedvezmény:
9%

Akció határideje lejár:
2017-12-31
Szállítási díj: 2400 Ft-tól.
Megrendelésre! Előleg fizetése szükséges!
Minőségi garancia!Szász-Therm Kft.HázhozszállításQR codeAktívportál megbízható partner!
Termékismertető

Vogel und Noot Vonova T6 
-középső csatlakozású beépített szelepes radiátor


SZIMMETRIKUS, EGYEDÜLÁLLÓ, PRAKTIKUS.

 A Vogel und Noot VONOVA T6 középcsatlakozású radiátorok a tökéletes szimmetria legszebb példáját mutatják. A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően lehetőség van a fűtőtest utólagos kiválasztására, a csatlakozás és a szelepoldal megváltoztatására. A középen elhelyezett csatlakozásnak és az egységes távtartóknak köszönhetően lényegesen megkönnyíti a tervezési és szerelési munkálatokat.

Vogel und Noot VONOVA T6 középcsatlakozású  radiátorok kész állapotban, gyárilag tömített leeresztő, vak- és speciális légtelenítő dugókkal szállítjuk. A Vogel und Noot VONOVA T6 középcsatlakozós radiátorok kialakítása lehetővé teszi a szelep és a speciális légtelenítő felcserélését felszerelt állapotban is. A RAL-,szaniter színek széles választékával egyedi jelleget is biztosíthat radiátorának.

 A forradalmi Vogel und Noot VONOVA T6 középcsatlakozású  radiátorok új mérföldkövet jelentenek a a fűtéstechnika területén.

 

A Vogel und Noot VONOVA T6 és a SÍKLAPÚ T6 modellek előnyei

A behegesztett „T” alakú szelepgarnitúrával rendelkező Vogel und Noot VONOVA T6 újdonság a középső-csatlakozású radiátorok között. Elegáns megjelenése mellett a Vogel und Noot VONOVA T6 a fűtésszerelőknek páratlan előnyöket kínál mind a szerelésnél mind a fűtési rendszerbe történő beépítésnél az alábbiak szerint:

6 csatlakozó - 6 féle beépíthetőség

KÖZÉPSŐ-CSATLAKOZÁSÚ FŰTŐTEST
rugalmas megoldások a rögzítésnél

A hegesztett felfüggesztő-fülekkel rendelkező Vogel und Noot VONOVA T6 a felhasználónak költségtakarékos és optikailag vonzó rögzítési megoldásokat kínál úgymint szögvas felerősítő-szett, fúrási konzol-szett vagy VONOMAT gyors-szerelőkonzol.

OLDAL-VÁLASZTÁS 
a beépített szelep áthelyezhető

Vogel und Noot VONOVA T6 egyedülálló kialakítása lehetővé teszi azt is, hogy a már felszerelt radiátornál könnyedén elvégezhető a beépített szelep áthelyezése jobb oldalról baloldalra. A radiátorok szelepeinek felcserélése többé nem jár az előremenő és visszatérő csatlakozás módosításával.

Vogel und Noot VONOVA T6 CSATLAKOZÁSI VÁLTOZATOK –
szelepes és kompakt radiátorként egyaránt beépíthető

A magas műszaki színvonalú Vogel und Noot VONOVA T6 fűtőtest 6 csatlakozási pontja lehetővé teszi, hogy az szelepegység nélkül kompakt radiátorként is alkalmazható legyen. Ebben az esetben a radiátor mind egyoldali mind ellentétes oldali bekötése is megvalósítható.

Vogel und Noot VONOVA T6  TÍPUSVÁLTOZATOK –
utólagos típusválasztás

A csatlakozások faltól való távolsága egységes bármely több fűtőlapos radiátor esetén  (a speciális szögvas felerősítő-szett alkalmazásakor az egy fűtőlapos radiátorok esetében is).
Tehát még a csőszerelést követően is van típusválasztási lehetőség. Bármely típusú (11 VM, 21 VM-S, 22 VM vagy 33 VM) fűtőtest felszerelhető. Az előszerelés minden típusú radiátor esetén elvégezhető.

Vogel und Noot VONOVA T6 MÉRETVÁLTOZATOK –
utólagos fűtőtest-kiválasztás

Az építési hosszúság és magasság bármikor utólag szabadon megváltoztatható.

A fűtési rendszer utólagos átalakítása, az üzemi paraméterek megváltoztatása vagy a belső hőmérséklet igényének megváltozása esetén megváltozik a szükséges radiátor mérete is. A Vogel und Noot VONOVA T6csatlakozásának középső helye és annak egységes távolsága a faltól, minden igényt kielégít a tekintetben is, hogy a kötések átalakítása nélkül a radiátor kisebbre vagy nagyobbra cserélhető.


Vogel und Noot VONOVA T6 TÖKÉLETES ELŐSZERELÉS –
előcsövezés és rendszervizsgálat (próbanyomás) radiátor nélkül is lehetséges

A VOGEL & NOOT átgondolt tartozékaival (gyors-szerelő konzol, szerelési sablon és öblítő könyök) és a Vogel und Noot VONOVA T6 -tal igazán meghatározó a radiátor nélkül végezhető előcsövezésben. A teljes csővezetéki rendszer (a kereskedelemben szokásos és kapható menetes zárócsavarzatok segítségével) előzetesen átmosható és a nyomáspróba is elvégezhető. Csak az építési tevékenység és a festési munkálatok befejezése után szereljék fel a radiátorokat a falra és csatlakoztassák azt a fűtési rendszerhez. Így a Vogel und Noot VONOVA T6 egy igazi és eredeti lehetőséget nyújt a gondok és a problémák megoldására, megelőzésére.

Síklapú T6 középcsatlakozású lapradiátorok teljesen sima külső felületükkel nyugalmat sugároznak. A középen elhelyezett csatlakozásnak és az egységes távtartóknak köszönhetően lényegesen megkönnyíti a tervező- és telepítő munkálatokat. A Síklapú T6  középcsatlakozású lapradiátor csatlakozás-kész termékekként, gyárilag behegesztett leeresztő- és speciális légtelenítő dugóval kerül forgalomba. A cserélhető, színes dekorpántok által utólag is lehetőség mutatkozik egyéni megjelenést kölcsönözni a fűtőtesteknek – ezek alapját a nagyszámú RAL- és szaniter színek teremtik meg. A Síklapú T6középcsatlakozású lapradiátorok kiképzésüket tekintve szelepes és kompakt radiátorként alkalmazhatóak.


Síklapú szelepes lapradiátorok teljesen sima külső felületükkel nyugalmat sugároznak. A Síklapúszelepes lapradiátor csatlakozás-kész termékekként, gyárilag behegesztett leeresztő-, légtelenítő- és vakdugóval kerül forgalomba. A cserélhető, színes dekorpántok által utólag is lehetőség mutatkozik egyéni megjelenést kölcsönözni a fűtőtesteknek – ezek alapját a nagyszámú RAL- és szaniter színek teremtik meg. A Síklapú szelepes lapradiátorok kiképzésüket tekintve szelepes és kompakt radiátorként alkalmazhatóak.

 

 Vogel & Noot VONOVA T6 RADIÁTOROK - Színválaszték

 

Alapanyag:

A radiátorok az MSZ EN 442-1 szerinti hidegen hengerelt acéllemezből készülnek, szilárd profilírozással, 40 mm-es bordaosztással

Csatlakozások:
- 4 x 1/2" belső menetes
- 2 x 3/4" külső menet középen alul

Max üzemelési nyomás:   10 bar

Max üzemelési hőmérséklet: 110oC

Felszereltség:
Valamennyi radiátorban egy "T" alakú szelepgarnitúra van. Egy és kétcsöves rendszerbe egyaránt beépíthetők a radiátorok. A hátoldalon felhegesztett felfüggesztő füllel vannak ellátva. Valamennyi típusnak levehető horganyzott acéllemez burkolata van, amely egy perforált felső és két zárt oldaldalrészből áll. A beépített speciális légtelenítő és a leeresztő dugó gyári tartozékok,  ugyanúgy mint a gyárilag tömített záródugók is.

Festés:
- A DIN 55900 szerinti a lapozó bevonat (190oC-n beégetve)
- A RAL 9016 színű külső bevonat modern porszóró berendezéssel, elektrosztatikus úton kerül felvitelre.A különösen nagy ellenálló képességű bevonat beégetése 210oC-n történik.

Csomagolás:
1. Karton
2. Sarokvédő
3. Zsugorfólia

Vogel und Noot VONOVA T6 középcsatlakozású fűtőtest

 

 


Hidegen hengerelt EN 442-1 szerinti acéllemez, szilárd, formatervezett profilírozás 40 mm-es bordaosztással. 1. fázis: DIN 55900 szerinti beégető alapozás 190 °C mellett, 2. fázis: RAL 9016 színű, különös ellenálló-képességű eletrosztatikus porrétegezés beégetve, 210 °C-os termékhőmérséklet mellett. Beépített szelepkészlettel, alkalmas egy- és kétcsöves rendszerre, az egycsöves rendszernél elágazás segítségével. A kv-érték beállítása kétcsöves rendszernél 0.13-as  és 0.72-es értékek között. A fűtőtestrész beállítása egycsöves készülékeknél 30%-tól 50%-os értékig. Beépített termosztát szelepekkel és védőkupakkal, hátsóoldali hegesztett felfüggesztő fülekkel, egy levehető, horganyzott felső fedőlemezzel és két zárt, horganyzott oldallemezzel minden típusnál, leeresztő- és speciális, elfordítható légtelenítő- és szigetelt vakdugó. A fedőlap rendszer megfelel az egykori BAGUV – irányelveknek. Teljes előszerelési lehetőség a VN szerelősablon ¾’’ külső menet, átöblítés és nyomáspróba a VN szerelősablon ¾’’külső menet és öblítő-könyök (tartozék) segítségével. Alternatívaként egyoldalú, vagy váltott oldalú kompakt fűtőtestként is csatlakoztatható. Egységes faltávolság minden többfalú fűtőtest esetében (speciális sarokhevederrel egyfalú fűtőtesteknél is). A felső fedőlemez eltávolítása és visszaerősítése a dekoklipszek (RAL 9016-os színben) által történik. A teljesítmény a DIN EN 442-es normáknak megfelelően ellenőrizve, a gyártási folyamat felügyelete az EN-ISO 9001/9002-nek megfelelően, illetve hármas csomagolás (kartondoboz, sarokvédő és zsugorfólia). Kézi és termosztát vezérlésű üzemmódra is alkalmas, variálható csatlakoztatási lehetőségek réz-, acél-, műanyag- és fémötvözetből készült csövekre. Csatlakozások: 4 x G ½ belső menet és 2x G3/4’’külső menet alul, középen. A termosztát szelep (gůárilag felül, jobboldalt tömítéssel szerelve) bármikor, utólag, a fűtőtest elfordítása nélkül és az előremenő ill. visszatérő keresztezése nélkül, problémamentesen baloldalra helyezhető.


További termékek a termékcsoportban
«
»
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x3000 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x3000 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 95 075 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2800 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2800 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 90 350 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2600 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2600 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 83 666 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2400 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2400 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 71 790 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2200 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2200 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 67 083 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2000 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x2000 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 62 278 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1800 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1800 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 57 623 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1600 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1600 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 52 461 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1320 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1320 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 44 685 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1200 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1200 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 41 325 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1120 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1120 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 39 800 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1000 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x1000 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 37 275 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x920 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x920 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 34 995 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x800 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x800 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 31 421 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x720 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 29 103 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x600 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x600 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 25 555 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x520 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x520 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 23 735 Ft.Részletek
Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x400 radiátor

Vogel & Noot T6 DK 22(KV) 600x400 beépített szelepes radiátor

Bruttó ár: 20 084 Ft.Részletek