A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

VOGEL&NOOT - egy erős márka

A megfogó dizájnnak és a merész fejlesztéseknek köszönhetően a VOGEL&NOOT vásárlóinak igényes, márkás és a legszínvonalasabb termékeket kínálja. A termékek előállításánál minden üzemegység ISO minőségbiztosítási rendszerben dolgozik.

A design fűtőtestek minőségi-, és teljesítménymutatóit elismert európai intézetek folyamatosan ellenőrzik. A minőség egyre magasabb igénye miatti kihívások biztosítják Önöknek a garantált minőséget és a legmagasabb fűtési teljesítményt.

A VOGEL NOOT formatervezett radiátorai számos nemzetközileg elismert minőségi normának megfelelnek, és valamennyi gyártási helyen ISO-tanúsítvánnyal rendelkeznek a gyártási folyamatok. Ezen felül elismert európai intézetek folyamatosan ellenőrzik és igazolják a VOGEL NOOT radiátorok formatervezett fűtőtestjeinek minőségi- és teljesítmény-adatait is.

A rétegek és konvekciós lemezek terén megtalálható különböző méretek és különféle kivitelek nagy modellválasztékot eredményeznek, amelyek a legkülönbözőbb kívánalmaknak is eleget tesznek.

"Különböző modernizációs forgatókönyveket számoltunk át, melyeknél a fűtőtest lecserélésre került. A VOGEL & NOOT síklapú fűtőtesteivel kb. 15 %-os átlagos megtakarítás adódott.

Prof. DI Dr. Michael Graf, FHS Pinkafeld


A VOGEL & NOOT síklapú fűtőtesteinek ECO minőségi pecsétje a kompatibilitást jelenti az összes (megújuló) energiaforrással, és ezért a gazdaságos és ökológiailag hatékony hő leadást is.

A radiátor árak nem tartalmazzák a felszereléshez szükséges tartókészletet!


Kíváló minőségű Német Vogel Noot acéllemez radiátorok óriási választék ,akciós árak!