A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Wellis kádak


A Wellis termékek gyártásakor, az akril kád- és medencetest erősítésére speciális poliuretán habot alkalmazunk, melyet több rétegben hordunk fel a tökéletes alakstabilitás elérése érdekében. Így olyan kiváló mechanikai tulajdonságú terméket kapunk, mely hosszú éveken keresztül szolgálja Ön és családja igényeit.

A  POLI-MAX™ erősítéssel készült kádak előnyei:

- rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a kádban kényelmesen - meleg víz utántöltés nélkül - eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg.

- kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszó hangok erősségét, íg a szomszédot sem fogja zavarni, ha Önnek az éjszaka közepén  támadna kedve egy üdítő masszázshoz.

- vásárlásával támogatjuk a környezetvédelmet, hiszen a  POLI-MAX™  feldolgozásnál - az üvegszálas technológiával szemben - nem keletkeznek ártalmas kipárolgások és az így készült termék lebomlási periódusa is rövidebb.

- a korszerű technológiának és a felhasznált magas minőségű alapanyagnak köszönhetően minden Európai Uniós szabványnak megfelel.