A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
BRH törölközőszárítós radiátorok

A BRH törölközőszárítós radiátorok fűtési szezonon kívül is használhatók alternatív megoldásként egy fűtőpatron segítségével, így akkor is tudjuk szárítani törölközőinket BRH törölközőszárítós radiátorokon, amikor a központi fűtőrendszer többi része nem üzemel.

A BRH törölközőszárítós radiátorok egyenes és íves kivitelben is kaphatók!

Széles méretskálából választhatjuk ki a nekünk legmegfelelőbb BRH törölközőszárítós radiátorok közül a számunkra legmegfelelőbbet.

A BRH törölközőszárítós radiátorok elegáns megjelenésüket tekintve bármilyen stílusú fürdőszobába tökéletesen illeszkedik. Kiemelkedő minőségű, "négyzetes" profiljának és dús bordázatának köszönhetően a BRH törölközőszárítós radiátorok az egyik legkeresettebb törölközőszárítós radiátorok napjainkban. Már a járatos 500-as, illetve 600-as kötéstávolságban beszerezhető méretválaszték is maximálisan kielégíti az átlag fürdőszobák igényeit. A BRH törölközőszárítós radiátorok kaphatóak 770mm-es magasságtól egészen 1770mm-ig egyenes és íves kivitelben egyaránt. A BRH törölközőszárítós radiátorok esetében a gyártó 5 év garanciát vállal termékére. A BRH törölközőszárítós radiátorok európai szabványoknak teljes egészében megfelelő, magyar termékek!

Olcsó, akciós BRH törölközőszárítós radiátorok óriási választékban készletről azonnal!