A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
HŐSZIVATTYÚK

Nem is gondolná az ember, hogy háztartásunk energia felhasználásának több mint 70 %-át lakásunk fűtésére fordítjuk. Érdemes tehát figyelmet fordítanunk fűtési berendezésünkre, annak energia forrására, hogy kellően hatékony és takarékos legyen.
A folyamatosan emelkedő energiaárak és környezetszennyezés világossá teszi;
Elérkezett az idő, hogy keressük a megoldást az energiaszolgáltatás legújabb, környezetkímélő lehetőségeinek kiaknázásra. A megújuló energia felhasználása az egyik ilyen jövőbe mutató példája. A hőszivattyúk a környezetünkben ingyenesen rendelkezésre álló energiákat képesek hatékonyan hasznosítani lakóépületeink és ipari ingatlanok fűtésére, komfortigényeink maximális kielégítése mellett.

MEGFELELÉS AZ ÚJ IRÁNYELVEKNEK


Az épületekkel és fenntartásukkal kapcsolatos követelmény-rendszer folyamatosan változik. Egyre szigorúbb előírások vonatkoznak az új építésekre és a meglévő épületben alkalmazható fűtésekre valamint használati meleg víz előállításra. Többségük célja a mindennapok energiafelhasználásának csökkentése és a megújuló energiák egyre hatékonyabb kihasználása. A lakossági megoldások terén az Immergas fűtési, hűtési és használati meleg víz előállító rendszerei könnyedén teljesítik az új uniós és hazai szabályozások által érintett elvárásokat, és lényegesen csökkentik a fenntartási költségeket, miközben maximális kényelmet biztosítanak télen-nyáron.

A HIBRID RENDSZER

A jól megszokott Immergas minőség ma már túlmutat a gázkészülékek széles palettáján. Az új fűtési és/vagy hűtési technológiák képesek kiváltani vagy kiegészíteni az eddig alkalmazott megoldásokat, legyen szó új építésről vagy korszerűsítésről.
A hibrid rendszerek olyan megoldásokat kínálnak korunk kihívásaira, amelyek teljes elektronikai és hidraulikai előkészítésükkel gyárilag tartalmazzák a megújuló és hagyományos energiaforrások felhasználását vagy annak lehetőségét. A felhasználók elképzeléseit szem előtt tartva a szakemberek szinte szabadon vegyíthetik a gázüzemű kazánok, a különböző hőszivattyúk, a napkollektoros és a napelemes rendszerek használatát. Moduláris felépítésük lehetővé teszi meglévő fűtési és/vagy hűtési rendszerek bővítését a megújuló energiákat hasznosító berendezésekkel, vagy új építés esetén a rendszerek folyamatos fejlesztését lépésről-lépésre.

A MEGTÉRÜLŐ BERUHÁZÁS


Ezen rendszerek alkalmazása nem csak az életünket könnyítik meg a fenntartási és üzemeltetési költségek alacsonyan tartásával, hanem a velük elérhető kiemelkedően jó hatékonyság az adott ingatlan értékét is jelentősen megnövelik azáltal, hogy azok energia-hatékonysági mutatóját, illetve besorolását javítják.

MEGOLDÁS A MINDENNAPOKBAN

Széles szabályozási tartományuk lehetővé teszi a tervezők számára, hogy mérlegeljék az épület sajátosságait, műszakilag értékeljék a helyiségek jellegét, és a rendelkezésre álló megújuló energiaforrásokat is számításba vehessék. A hőszivattyús termékpaletta széles választéka a legtöbb vizes fűtési rendszer hő-ellátásra alkalmas és igény esetén képesek egy közös, jól működő egységet alkotni; integrálhatják a fali kazánokat, monoblokkos hőszivattyúkat, szplit rendszerű hőszivattyúkat, az elektromos fűtésrásegítőket, napkollektorokat és napelemeket is. Kompakt megoldást pedig a MAGIS Combo ErP típusú hibrid falikazán szolgáltatja azáltal, hogy mind elektronikailag, mind hidraulikailag a hőszivattyúkkal való közös üzemeltetésre készítették őket elő úgy, hogy a jól bevált kondenzációs technikát is tartalmazzák egy beltéri egységben.

JELENTŐS ENERGIA-MEGTAKARÍTÁS A HASZNÁLATI MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁSNÁL

A napkollektorok, a napelemek és a hőszivattyús rendszerek használata hozzájárul a melegvíz előállítás költségeinek csökkentéséhez is.

A NAPELEMES RENDSZER MAXIMÁLIS HASZNOSÍTÁSA


A hibrid hőszivattyús rendszerek digitális vezérlését úgy tervezték, hogy maximálisan hasznosítani tudják a napelemes rendszer által termelt energiát is. Mikor a napelemek nagy mennyiségű elektromos energiát termelnek, a rendszer képes azt is felhasználni, ezáltal tovább csökkentve a fosszilis tüzelőanyagok direkt vagy indirekt használatának mértékét.

AZ ÚJ IMMERGAS HŐSZIVATTYÚS PALETTA

Tiszta és energia hatékony megoldások fűtési és hűtési üzemmódban egyaránt
A hőszivattyús megoldások a leginkább környezetbarát lehetőségeket nyújtják lakóépületek, vagy irodák fűtésére és hűtésére a téli és nyári időszakokban.
Az új Immergas sorozat egy elismert professzionális technológián alapuló integrált és hibrid termékpaletta, amely a megújuló energiák maximális kihasználásával, a jelenleg érvényben lévő legszigorúbb Európai Uniós előírásokat is teljesíti.
Az Immergas széles termékpalettája szinte valamennyi igényt lefedi, legyen szó monoblokkos vagy szplit rendszerű fűtő-hűtő hőszivattyúkról, vagy különálló használati melegvíz készítő hőszivattyúkról.

AUDAX TOP ErP

Új, monoblokkos hőszivattyú, amely levegő-víz rendszerben működik. Többféle teljesítménnyel érhető el:
-    1 fázisú változatai elsősorban családi házakhoz készülnek, 6, 8, vagy 12 kW-os változatokban;
-    3 fázisú változatai ideális megoldást biztosítanak üzleteknek vagy irodáknak 16, 18 vagy 21 kW-os változatokban.

MAGIS PRO ErP

Új, szplit típusú levegő-víz hőszivattyú, amely magában foglal egy kültéri egységet és egy beltéri hidraulikai blokkot, elsődlegesen családi házakhoz tervezve. A MAGIS PRO ErP alkalmazása integrált rendszerek esetén kombinálható elektromos fűtőpatronnal vagy gázkazánnal.

RAPAX ErP

HMV előállító hőszivattyú, családi házaknál szükséges használati meleg víz előállításának biztosítására tervezve.